RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

​Працюють за їжу: в мережі поділилися показовим відео з Донецька

У мережі показали відео, на якому працівникам одного із заводів в окупованому Донецьку працівникам видають зарплату продуктами харчування.

Про це повідомив в Twitter журналіст Денис Казанський.

"На заводі "Донецьккокс" не платять зарплату, тому люди змушені працювати за їжу. Причому, це подається як досягнення. Навіть "міністерство інформації ДНР" випускає сюжети про те, як людям видають продуктові набори замість грошей. Мовляв, спасибі благодійнику Пушиліну, що не забуває", - йдеться в повідомленні.

Під постом з'явилися саркастичні коментарі користувачів.

"Гуманітарна допомога ймовірно з пакетів від ЄС. Росія легко поставила Донбас на коліна. За це життя "донецька республіка" веде війну проти України", "грьобані ви орки!!! За це воювали, за хавчик в пакетах??!!!", "Дожилися) зате фанатський шарфик на шийці, прямо як футбольні фани раніше ходили ", "Кожен отримує те, на що він заслужив! І Я вважаю, що і цього для них багато! Якби їх таке не влаштовувало вишли б на демонстрацію, взяли б зброю і відкрили другий фронт на допомогу Україні, а вони тільки за пенсією сюди їздять, пора вже перестати їм її платити, хотіли Путлера, отримали", - пишуть коментатори.

Як повідомляв "Апостроф", в окупованому Донецьку зупинився металургійний завод - співробітникам підприємства вже кілька місяців не платять зарплату.