RU  UA  EN

Неділя, 28 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 квітня

Всі новини

У Росії фура влаштувала масштабну ДТП з великою кількістю загиблих: опубліковано фото

Увечері в четвер, 29 листопада, в Росії, на трасі Челябінськ - Єкатеринбург, у фури відєднався причіп і вилетів на зустрічну смугу: загинули п'ятеро людей.

Про це повідомляють місцеві ЗМІ.

"Ми годину назад проїхали ділянку з цією аварією. Машини зіткнулися біля повороту на Каслі. Там запчастини по всій дорозі. Стоїть "Валдай" без кабіни, нічого від нього не залишилося. Співробітники ДАІ перекрили дорогу, приблизно півкілометра. Автомобілістів пускають в об'їзд по дорозі-дублеру", - розповіла журналістам одна зі свідків.

В обласному поліцейському главку уточнили, що ДТП сталася 29 листопада о 22:40.

"Від машини Volvo, якою керував 23-річний чоловік, відчепився причіп і вилетів на зустрічну смугу. Там він врізався в маніпулятор-навантажувач. Водій навантажувача загинув на місці. Далі зіткнення сталося з Land Rover, в ньому знаходився 58-річний водій і пасажири 21, 31 року і 56 років - всі жителі Челябінська. Вони теж отримали травми, не сумісні з життям. Крім того, в аварії постраждав 26-річний водій машини ГАЗ з Свердловської області", - прокоментували в прес-службі ГУ МВС регіону.

Нагадаємо, як раніше повідомляв "Апостроф", 11 жовтня в республіці Чувашія (Росія) сталася страшна дорожньо-транспортна пригода, в результаті якої загинули 12 осіб.