RU  UA  EN

Вівторок, 23 квітня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

23 квітня

Всі новини

Розпіарений експрес в аеропорт Бориспіль зламався відразу після запуску: опубліковано відео

Швидкісний експрес з Києва в аеропорт "Бориспіль" зламався на наступний день після його запуску.

Про це повідомляє "Громадське".

За словами водія експресу, виникла проблема із двигуном, тому поїзд не заводився.

Експрес Київ-Бориспіль виїхав об 11:01 з вокзалу і мав прибути до аерпорту об 11:38, через 37 хв. Однак, через вимушену зупинку, потяг прибув до Борисполя близько 13-ї години. Його відбуксирував інший потяг.

"До аеропорту 5 км і ось уже 12:15, а ми досі стоїмо", — розповів кореспондент Громадського з місця події.

Під час зупинки не працював туалет, вимкнули опалення.

"У мене рейс о 12:45 в Доху в Катар, з Катару в Австралію. Через затримку потяга я не зможу вилетіти. Це якесь свавілля", — розповів Данило, один із пасажирів потяга. Аби встигнути на рейси, деякі пасажири вискочили з потяга.

"Мій рейс відправляється за годину. Хто компенсуватиме мені втрати? Хто купуватиме новий квиток. Ми застрягли тут. Я не встигну на свій літак. Я певен, що ніхто нічого не компенсує мені. Вони мали враховувати графік вильоту рейсів. Якщо вони знали, що є якісь проблеми, вони мали організувати трансфер для пасажирів до аеропорту ще на першій зупинці, але цього не сталося і ось ми тут. А мій літак відправляється о 13:10, за 55 хв, тож у мене немає шансів встигнути", — розповів австрієць Мартін, який сьогодні планував повернутися додому у Відень.

Провідниця експресу Ірина Таран зазначила, що пасажирам, які не встигають на свої рейси, слід звертатися до авіакомпаній. Відтак пасажири намагаються зв'язатися з авіакомпаніями, аби вони затримали вильоти.

Глава Укрзалізниці Євген Кравцов вранці 1 грудня радив людям їхати в аеропорт експресом, аби уникнути заторів.

Нагадаємо, як повідомляв "Апостроф", з 30 листопада почав роботу залізничний експрес, який курсуватиме з центру Києва в аеропорт "Бориспіль".