RU  UA  EN

Субота, 20 квітня
  • НБУ:USD 39.55
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.55
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

20 квітня

Всі новини

У Львові студенти влаштували криваві розбірки: опубліковано фото

Увечері в п'ятницю, 30 листопада в гуртожитку Львівського кооперативного коледжу економіки і права відбувся конфлікт між двома студентами, в результаті якого обидва потрапили в лікарню, один з них - в реанімації.

Про це на своїй сторінці в Facebook повідомляє депутат Львівської міськради Ігор Зінкевич.

Як наголошується, інцидент стався близько 18:00. Студент коледжу (2001 року народження) побився зі студентом ЛНУ "Львівська політехніка" (1997 рік народження). В ході бійки, молодший студент завдав старшому удар ножем в шию.

Після нападу, за словами свідків, підліток перерізав собі вени.

Обидва були госпіталізовані, у одного з них різана рана шиї справа - його направили в реанімацію.

Пізніше в адміністрації коледжу уточнили, що 17- річний студент не є студентом кооперативного коледжу, а тільки проживає в його гуртожитку.

"В дійсності, конфлікт спалахнув між студентом першого курсу Львівського державного університету внутрішніх справ (17 років) та пятикурсником, студентом Національного університету "Львівська Політехніка" (21 рік). Ці студенти проживають у гуртожитку за договором, не навчаються і не мають відношення до коледжу", - йдеться у заяві.

Як повідомляв "Апостроф", 1 вересня, близько першої години ночі, в Києві (Солом'янський район) в гуртожитку Національного університету студент-першокурсник влаштував різанину.