RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

Обвалення даху в школі під Києвом: стало відомо про затриманих

Після обвалу даху спорткомплексу під Києвом затримали директора фірми, яка виступила генеральним підрядником, виконроба і підприємця, який здійснював технічний нагляд під час будівництва комплексу.

Про це повідомляє прес-служба поліції.

Всім підозрюваним загрожує до дванадцяти років позбавлення волі з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років та з конфіскацією майна.

"Поліцейські поки розслідують кримінальну виробництво за двома статтями Кримінального кодексу України - про порушення правил, що стосуються безпечного використання промислової продукції або безпечної експлуатації будівель і споруд (ч.1 ст.275), а також привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем (ч.5 ст. 191)", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, в суботу, 1 грудня в спорткомплексі на території школи №4 в місті Вишневе обвалився дах. В цей час в спортзалі перебували діти, ніхто не постраждав. Зазначають, що об'єкт здали в експлуатацію всього півроку тому.

Як повідомляв "Апостроф", в Броварах у місцевій школі № 7 посеред уроків довелося проводити евакуацію 2,5 тисячі дітей через обвал перекриття. А раніше на Прикарпатті стався великий обвал будівлі коледжу.