RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

Всі новини

Офіцер ЗСУ розповів про великі втрати у бойовиків ДНР-ЛНР в листопаді: опубліковано фото

Протягом останнього місяця осені 2018 року бійці ЗСУ в зоні проведення ООС ліквідували 65 бойовиків, іще 90 - поранили.

Про це повідомив офіцер ЗСУ Анатолій Штефан ("Штірліц") в Telegram-каналі.

"Протягом листопаду воїни ОСи завдали окупантам значних втрат. Ігноруючи Мінські домовленості у листопаді місяці російсько-окупаційні війська кожного дня провокували підрозділи ОС вогнем з різних видів зброї та калібрів, диверсійними групами та вогнем снайперів. За підсумками листопаду в підрозділах російсько-окупаційних військ "лднр" були ліквідовані близько 65 бойовиків та близько 90 найманців отримали поранення різних ступенів важкості", - йдеться у повідомленні.

Також за словами офіцера, небойові втрати бойовиків склали 6 осіб ( порушення заходів безпеки, ДТП, смерть в результаті отруєння алкоголем), та 9 отримали поранення.

Повідомляється, що відповідна цифра може відрізнятися в більшу сторону в зв’язку з постійним приховуванням лідерами бойовиків та російськими військовими втрат.

"Куратори з рф наказують систематично занижувати офіційну кількість загиблих та поранених, в зв’язку з низьким так званим призовом на "військову службу за контрактом" та не бажанням в останній час захищати так звані границі республіки. Більшість бойовиків які брали участь у бойових діях на протязі перших років війни, вже розчаровані ідеями "русского мира" та т. з. новоросії і звільняються з підрозділів російсько-окупаційних військ", - підсумував "Штірліц".

Як повідомляв "Апостроф", у мережі показали фото чергового загиблого терориста ЛНР.