RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

24 квітня

Всі новини

Раптова карма: в Москві "Сіль Росії" кинула пенсіонерів на 2 млрд

У Москві пенсіонерів обдурили з внеском грошей в будівництво соляного заводу.

Про це повідомляють в Telegram-каналі Mash.

"У Москві дідуся і бабусі вклали два мільярди в соляній завод, якого немає. У них залишилися тільки подарункові баночки з сіллю", - йдеться в повідомленні.

Відзначають, що компанія "Сіль Русі" зібралася будувати завод на Белбажском родовищі (Нижегородська область). Нова піраміда вербувала сотні пенсіонерів - манила їх дивідендами від векселів. Також їм дали подарункові баночки з сіллю - щоб могли доторкнутись до майбутніх мільйонам. Компанії вдалося заробити на довірливих пенсіонерів близько 2 мільярдів рублів.

"У щорічних звітах завод будувався - в реалі виплати відклали на два роки. З офісів вкладників розгорнули спіймавши облизня - завод ніхто і не думав будувати. Пенсіонери написали заяву, але поки ніякої движуху у справі немає (і не передбачається)", - пишуть в Telegram-каналі.

Як повідомляв "Апостроф", в РФ розповіли, як Путін обдурив росіян з Кримом. Коли російські "ввічливі зелені чоловічки" з'явилися в українському Криму, росіянам пояснили, що в іншому випадку через два тижні там була б база НАТО, але це був обман