RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

Всі новини

ДТП з Зайцевою: з'явилися дані повторної експертизи з наркотиків

Експерти передали в Київський районний суд результати додаткової експертизи щодо Олени Зайцевої, обвинуваченої в смертельній ДТП на вулиці Сумській в Харкові.

Про це повідомляє "МедіаПорт" з посиланням на представника потерпілих Ларису Матвєєву.

Вона встигла ознайомитися з результатами експертизи і процитувала підсумковий висновок журналістам.

"З огляду на дані, представлені в матеріалах справи, достовірно відповісти на питання, чи знаходилася Зайцева Є. О. в момент ДТП 18.10.17 року близько 20:43 в стані сп'яніння, викликаному вживанням наркотичних або інших одурманюючих засобів, не є можливим через відсутність кількості певного вмісту кодеїну або фенобарбіталу в сечі громадянки Зайцевої, що є базовим критерієм встановлення як самого факту, так і ступеня сп'яніння будь-якої генези", - йдеться у висновку експертів.

Також наголошується, що результати експертизи в суді поки не оголосили. У засіданні оголосили перерву до 19 грудня через неявку захисника Дронова Сергія Перепелиці. Він на лікарняному.

Представники звинувачення отримають висновки експертизи 11 грудня і тільки після того, як їх вивчать, зможуть відповісти на питання журналістів, сказав прокурор Ігор Омельченко.

Як повідомляв "Апостроф", в середу, 4 грудня, на черговому судовому засіданні у справі про смертельне ДТП на вулиці Сумській в Харкові, адвокати обвинуваченої Олени Зайцевої виступили проти призначення додаткової судово-медичної експертизи. А суддя у справі про ДТП на Сумській частково задовольнив клопотання захисника Геннадія Дронова Сергія Перепелиці про призначення додаткової експертизи.