RU  UA  EN

Неділя, 12 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

12 травня

11 травня

Всі новини

Школярі зняли гей-порно: стало відомо про несподіваний поворот в скандалі під Одесою

Одеська поліція закрила кримінальне провадження щодо знятого трьома школярами з Болградського району гей-порно через відсутність складу злочину.

Про це УНН повідомили у відділі комунікації ГУНП в Одеській області.

У поліції уточнили, що знімала відео дівчинка 2010 народження, а учасниками були хлопчики 2006 та 2007 років народження.

"Їх було троє. Двоє були учасниками. Третя знімала. Відносно батьків після того, як це відео потрапило в соціальні мережі, було розпочато перевірку", - відзначили у відділі комунікації.

Виробництво було розпочато за ч.2 ст. 301 КК України (розповсюдження відеороликів з порнографічним змістом). Зараз провадження закрито за ч. 1 п.2 284 КПК України (встановлено відсутність в діянні складу кримінального правопорушення).

Як повідомляв "Апостроф", 20 листопада в Київській області затримали чоловіка, який знімав порнографічне відео з власними дочками, а також віддавав їх в сексуальну експлуатацію. Однак чоловік заперечує свою провину. Також раніше в Києві затримали маніяка, який ґвалтував 10-річну дівчинку неприродним шляхом, засудили на 14 років.