RU  UA  EN

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

5 травня

Всі новини

Скандальний нардеп влаштував ДТП у Львові: в поліції розкрили деталі

У ніч на понеділок, 10 грудня, народний депутат Володимир Парасюк скоїв ДТП на проспекті Чорновола у Львові.

Про це повідомляє ZAXID.net.

Як зазначається, Ford Mondeo під управлінням нардепа зачепив припарковану Audi A6. Постраждалих немає. Парасюк сам викликав поліцію, яка склала на нього протокол, який передбачає штраф в 340 грн.

Першим про ДТП за участю депутата повідомив 11 грудня сайт IA ZIK. За даними журналістів, Парасюк не обрав безпечну швидкість і не дотримувався безпечного інтервалу, в результаті чого зіткнувся з припаркованим автомобілем Audi A6. У повідомленні не зазначено марку автомобіля, яким керував Володимир Парасюк і зазначено, що ДТП сталося на проспекті Чорновола, 65.

У прес-службі патрульної поліції Львівщини підтвердили факт ДТП на проспекті Чорновола. Однак, за даними поліції, вона трапилася на проспекті Чорновола, 12.

«На місці події до нас звернувся водій Ford Mondeo, не вибрав безпечної бокового інтервалу та допустив зіткнення з автомобілем Audi A6», - повідомила прес-секретар патрульної поліції Катерина Риб'ячий.

Ні Парасюка, ні іншого водія поліцейські не перевіряли на алкоголь, оскільки, за словами спікера, для цього не було підстав. Обов'язкова перевірка на алкоголь є тільки в разі ДТП з постраждалими.

Правоохоронці склали на водія Ford Mondeo протокол по ст. 124 КУпАП (порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів), яка передбачає 340 грн штрафу. Протокол також склали і на водія Audi A6, у якого не було страхового поліса на авто.

У поліції відмовилися підтвердити інформацію, що за кермом Ford Mondeo був Володимир Парасюк, але і не спростували цього.

Нагадаємо, як повідомляв "Апостроф", раніше в Печерському районі Києва в ДТП потрапила народний депутат від "Народного фронту" Наталія Кацер-Бучковська разом з сином.