RU  UA  EN

Неділя, 28 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

26 квітня

25 квітня

24 квітня

23 квітня

Всі новини

З'явилося відео перших хвилин після смертельної ДТП з маршруткою під Києвом

У мережі з'явилося зняте очевидцями відео з салону маршрутки, яка врізалася у вантажівку 11 грудня на Гостомельській трасі під Києвом.

Відеозапис опубліковано на Facebook сторінці "Київ Оперативний".

На відео можна побачити перші хвилини відразу після зіткнення. Зокрема, на ньому зафіксовано, як інші пасажири надавали допомогу жінці, нога якої виявилася затиснута між зім'ятими сидіннями.

Нагадаємо, ввечері у вівторок, 11 грудня, маршрутне таксі з пасажирами врізалося в причіп вантажівки на Гостомельській трасі. Пасажири маршрутки після зіткнення отримали різні травми, в тому числі і важкі. За інформацією кореспондентів, один з постраждалих помер.

Як раніше повідомляв "Апостроф", в понеділок, 10 грудня, на Броварському проспекті в Києві в ДТП потрапили відразу чотири машини - Audi, Shevrolet, Dacia і ВАЗ, у результаті чого травми отримали двоє людей.

Крім того, раніше в Печерському районі Києва в ДТП потрапила народний депутат від "Народного фронту" Наталія Кацер-Бучковська разом з сином.

Також 10 грудня в Києві на одному з тролейбусних маршрутів сталася ДТП, внаслідок якої через різке гальмування транспортного засобу був серйозно поранений пасажир.