RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

Вибух в Фастові: з'явилися нові подробиці і відео з місця НП

На місці вибуху в багатоповерхівці в Фастові (Київська область) рятувальники встановили будівельні металеві домкрати, щоб забезпечити безпеку і стійкість міжповерхових конструкцій.

Про це повідомляє ДСНС України.

"Станом на 18:30 проводяться роботи з підняття великогабаритних плит перекриття за допомогою автокрана. Особовим складом ДСНС проводиться розбирання зруйнованих будівельних конструкцій на 3-му і 4-му поверхах", - йдеться в повідомленні.

Крім цього, для забезпечення проведення пошуково-рятувальних робіт встановлені дві освітлювальні щогли. До проведення пошуково-рятувальних робіт всього залучено 204 людини і 42 одиниці техніки.

Людей, які втратили житло в результаті вибуху в житловому будинку в Фастові, розмістили в ліцеї і двох лікарнях. В результаті вибуху отримав поранення 31-річний чоловік, його стан оцінюють як задовільний.

Як повідомляв "Апостроф", у п'ятницю, 16 листопада, в центрі Києва прогримів вибух. В результаті інциденту постраждав чоловік. 2 листопада в Києві на Харківському шосе чоловік підірвався на гранаті під багатоквартирним будинком. 13 листопада, в Києві на вулиці Богатирській стався вибух в автомобілі, одна людина загинула. Крім того, 18 жовтня в Києві на вулиці Набережно-Корчуватській прогримів вибух, в результаті чого сильно постраждав чоловік. Однією з версій є те, що потерпілий хотів "глушити" рибу, але рибальських приладь і човна на місці вибуху не знайшли.