RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

Всі новини

Вибух в Фастові: з'явилися нові фото і дані про постраждалих

В результаті вибуху в багатоквартирному будинку в місті Фастів постраждала одна людина.

Про це повідомляє прес-служба ДСНС.

Як виявили рятувальники, вибух на вулиці Садовій без послідуючого горіння стався на 5 поверсі житлового будинку. Внаслідок інциденту зруйнувалася частина будівлі в кутовій частині з 5 по 3 поверх.

З будинку евакуювали 10 осіб, одна постраждала, обійшлося без жертв. проте за даними прес-служби Департаменту охорони здоров'я Київської ОДА, лікар Фастівського ЦРЛ Андрій Герцун заявив, що під плитами, які обрушилися з 4 і 5 поверхів, також можуть бути люди. За його словами, близько 10 квартир залишилися без вікон, терміново розглядається питання відселення людей.

Зараз на місці працюють 11 одиниць техніки та 43 чоловіки особового складу ДСНС. Крім цього залучені швидка, поліція, аварійна газова служба. На місці створено комісію ТЕБ та НС для ліквідації наслідків вибуху.

Як повідомляв "Апостроф", у п'ятницю, 16 листопада, в центрі Києва прогримів вибух. В результаті інциденту постраждав чоловік. 2 листопада в Києві на Харківському шосе чоловік підірвався на гранатіпід багатоквартирним будинком. 13 листопада, в Києві на вулиці Богатирській стався вибух в автомобілі, одна людина загинула. Крім того, 18 жовтня в Києві на вулиці Набережно-Корчуватській прогримів вибух, в результаті чого сильно постраждав чоловік. Однією з версій є те, що потерпілий хотів "глушити" рибу, але рибальських приладь і човна на місці вибуху не знайшли.