RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

Всі новини

Стали відомі нові подробиці жахливої ДТП під Житомиром: фото і відео

У Житомирській області в результаті ДТП загинули три людини, а ще троє отримали травми.

Про це повідомляє прес-служба поліції.

Аварія сталася у вівторок, 18 грудня, близько 07:45 на 17 кілометрі автодороги Житомир-Могилів-Подільський. У селі Двірець Житомирського району зіткнулися автомобілі Opel і Toyota.

За попередньою інформацією, 38-річний житель Хмельницької області, який був за кермом авто марки Opel, не впорався з керуванням і виїхав на смугу зустрічного руху. Там він зіткнувся з машиною Toyota.

В результаті ДТП загинули водій і двоє пасажирів Opel - 38-річний та 71-річний жителі Хмельницької області. Ще один пасажир автомобіля, 8-річна дитина, житель Хмельницької області, отримав травми і був доставлений в лікарню.

Також пошкодження отримали водій і пасажирка автомобіля Toyota, 37-річна мешканка Новоград-Волинського та 45-річна громадянка Польщі. Їх доставили в лікувальні установи міста Житомир.

На місці працює поліція. Зараз йде з'ясування причин і обставин події.

Як повідомляв "Апостроф", під Києвом сталася смертельна ДТП за участю двох транспортних засобів. Там зіткнулися Citroёn Berlingo і автовишка "ГАЗ" Київобленерго. Одна людина загинула в результаті аварії. Також в Києві сталася ДТП за участю Volkswagen Polo і Skoda Fabia.