RU  UA  EN

Середа, 24 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

24 квітня

23 квітня

Всі новини

У Росії наклав на себе руки мільярдер з партії Путіна: перші подробиці

У столиці Росії Москві покінчив життя самогубством мільярдер і політик-соратник президента РФ Володимира Путіна Валерій Воробйов.

Про це повідомляють в Telegram-каналі "Футляр від віолончелі".

Член президії камчатського політради "Єдиної Росії", засновник рибальської компанії "Акрос" Воробйов вистрибнув з 12 поверху. Відзначають, що дружина мільярдера під час самогубства перебувала вдома, але "міцно спала".

Як пише ресурс Kamchatinfo, 72-річного бізнесмена знайшли мертвим на вулиці Маршала Бірюзова. Подробиці події поки невідомі, ведеться перевірка.

"Валерій Воробйов на базі камчатського Управління промислового флоту на початку 90-их створив риболовецьку компанію" Акрос "і був її генеральним директором з 1992 по 2011 рік. У 2000-х Воробйов, який вважався одним з найвпливовіших" рибних генералів "Камчатки, брав активну участь у політичному житті регіону, був противником губернатора Михайла Машковцева. з 2007 по 2011 рік був депутатом крайового Законодавчих зборів. у 2011 році керівництво компанії "Акрос" вирішило продати свої акції для рибопромислового холдингу з Мурманська "Карат". Тепер "Ак ос "входить в холдинг рибодобувних підприємств" Норебо", - йдеться в повідомленні.

Як повідомляв "Апостроф", 16 грудня при загадкових обставинах помер відомий львівський активіст Ігор Коцюруба. Рідні і близькі чоловіки припускають, що його вбили.