RU  UA  EN

Четвер, 28 березня
  • НБУ:USD 39.80
  • НБУ:EUR 40.00
НБУ:USD  39.80
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

Всі новини

​Полторак за крадіжки звільнив топ-чиновників Міноборони: названо прізвища

Міністр оборони України Степан Полторак зняв з посади начальника тилу Військово-морських сил капітана першого рангу Олександра Андруха і звільнив взагалі зі Збройних сил начальника продовольчої служби бригади морської піхоти капітана Валерія Александрова.

Таке рішення міністр прийняв під час поїздки до Одеси, передає "Думська".

Полторак констатував незадовільний стан продовольчого забезпечення військовослужбовців Військово-морських сил України.

Як повідомили у військовому відомстві, він прийняв рішення залучити до дисциплінарної відповідальності посадових осіб логістики і тилу ВМСУ.

Зокрема, Полторак зняв з посади начальника тилу Військово-морських сил капітана першого рангу Олександра Андруха і звільнив взагалі зі Збройних сил начальника продовольчої служби бригади морської піхоти капітана Валерія Александрова.

За інформацією видання, претензії до цих офіцерів були давно:

"Андрух раніше очолював все центральне управління продовольчого забезпечення Збройних сил України, прокрався, але якимось чином вийшов сухим з води. Його зняли з посади, однак він сплив в Одесі, в командуванні ВМСУ. Александров теж з цієї славної когорти. Це 36-а бригада морської піхоти. Там люди натурально баланду їдять, дуже погано їх годують. До Андруха ще є претензії по інституту військово-морських сил - там ніяк не перейдуть на нову систему харчування, нібито немає можливості. Ситуація неприємна, але звільняти їх треба було" , - розповіло джерело в штабі флоту.

Як повідомляв "Апостроф", тупості генералів немає меж: відомий активіст розповів про "совок" в керівництві Міноборони.