RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

1 травня

30 квітня

29 квітня

28 квітня

27 квітня

Всі новини

У Сімферополі людина Кадирова вплуталася в масову бійку з кримськими татарами: опубліковано відео

Увечері 10 грудня в Сімферополі, в окупованому Криму, сталася масова бійка з різаниною: в ній взяли участь заступник постпреда Чечні в Криму Саламбек Сагаіпов і так званий "депутат Алуштинської міськради" від партії "Єдина Росія" Тимур Кримбарієв.

Про це повідомляють місцеві ЗМІ.

Масова бійка з різаниною сталася на автозаправці АТАН по вулиці Севастопольській. Всього в ній взяли участь близько п'ятнадцяти осіб.

Як наголошується, один з учасників пробив ножем два колеса на припаркованих одна за одною машинах, а його напарник, погрожуючи пістолетом, змушував пасажирів цих автомобілів залишатися в салонах. Після цього один з чоловіків завдав близько десяти ножових поранень опоненту.

Повідомляється також, що причиною бійки став борг одного з кримських татар перед чеченцями. На допомогу боржнику прибули люди "депутата" єдинороса Кримбарієва. В результаті сутички поранення отримали заступник постпреда Чечні в Криму Саламбек Сагаіпов, його син і підлеглий.

Нагадаємо, як раніше повідомляв "Апостроф", на залізничній станції Вільно в Польщі стався серйозний конфлікт між групою українців і поляків.