RU  UA  EN

Понеділок, 6 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

6 травня

Всі новини

У центрі Львова стався вибух на ярмарку: опубліковані фото

22 грудня під Львові на різдвяному ярмарку біля Оперного театру стався вибух в результаті якого загорівся дерев'яний будиночок.

Про це повідомляє видання "Твоє місто".

Зазначається, що спочатку загорівся один з будиночків на ярмарку, потім пролунали три вибухи. За попередньою інформацією вибухнути могли балони з газом. Очевидці заявляли про стовпі вогню після вибухів.

За інформацією ZAXID.NET, вибухнув газовий балон в будиночку від ресторану "Реберня", в результаті вибуху і пожежі будова вигоріло дотла. Також відомо, що вогонь перекинувся на сусідні будиночки.

На місці працюють пожежні, поліція і медики. За попередньою інформацією, в результаті інциденту постраждали чотири людини.

У свою чергу у Львівському управлінні ДСНС повідомили, що пожежа була локалізована 13:26, о 13:32 ліквідовано. Також рятувальники отримали інформацію про пожежу в торговому павільйоні на проспекті Свободи, яка перекинулася на 2 сусідніх торговельних павільйони.

Депутат Львівської міської ради та голова ГО "Варта 1" Ігор Зінкевич в Facebook повідомив, що у одного з пострадавніх важкі осколкові травми, у двох - сильні опіки.

Після інциденту мерія міста прийняла рішення закрити роботу ярмарки до закінчення розслідування і рішення комісії з надзвичайних ситуацій.

Мер Львова Андрій Садовий наголосив, що на ярмарку категорично заборонено використовувати газові балони.

Як повідомляв "Апостроф", в Росії прогримів потужний вибух в шахті.