RU  UA  EN

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

3 травня

2 травня

1 травня

30 квітня

29 квітня

Всі новини

Начальник поводився по-хамськи: нові подробиці НП в вагоні "Укрзалізниці" і фото постраждалої

Жінка, яка отримала серйозні травми в інциденті з падінням верхньої полиці в поїзді Київ-Рахів, поскаржилася на хамське ставлення начальника поїзда: в "Укрзалізниці" продовжують заперечувати факт пошкодження полки.

Про це на своїй сторінці в Facebook повідомила дочка постраждалої, Світлана Полякова.

"Спілкувалася з мамою тільки що, вже потроху відходить від ситуації, вона говорить щоб я всім повідомила, що це було в поїзді 375К Київ-Рахів, у неї була полиця 45, у жінки зверху 46, вагон 10! А також наголосила на хамське відношення начальника цього потяга Соколовського Леонтія Цезаровича! Перевіряйте будь ласка ретельно свої місця в вагоні, і не дай боже комусь купити білети на ці "калічні місця"! Бережи нас всіх Боже!", - написала вона.

У коментарях до одного з її постів начальник департаменту пасажирських перевезень далекого прямування Олександр Красноштан заявив, що перевірка поїзда нібито показала справність полки. Після інциденту поїзд продовжує рух, а на "проблемній" полиці їздять пасажири.

Нагадаємо, в результаті падіння верхньої полиці на одну з пасажирів поїзда Київ-Рахів, Надію Полякову, остання отримала важкі травми - їй розтрощило пах і таз.

Як повідомляв "Апостроф", раніше потяг "Укрзалізниці" на Київ з Рахова застряг посеред поля.