RU  UA  EN

Середа, 1 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

1 травня

Всі новини

У Дніпрі злодія-невдаху підвело простирадло: опубліковано фото і відео

У понеділок, 24 грудня, в Дніпрі затримали двох злодіїв, один з яких під час спроби пограбування квартири випав з вікна.

Про це повідомляє "Інформатор".

Як зазначається, грабіжників застали зненацька господарі квартири, які спробували відкрити двері. Господарі закрили грабіжників в квартирі. Єдиним виходом для непроханих гостей виявилося вікно. Вони спорудили мотузку з простирадл і мали намір спуститися по ній на козирок амбулаторії.

Перший злодій, який спробував спуститися - впав. Другий вирішив залишитися в квартирі. На місце прибули кілька патрулів поліції, слідчо-оперативна група, рятувальники і "швидка допомога". Патрульні чергували на всіх виходах з будівлі і опитували свідків, поки рятувальники ставили до козирка під'їзду драбину, щоб дістати невдачливого злодія.

Чоловіка поклали на носилки, зафіксували голову і прив'язали мотузками. У такому стані його і спускали вниз. Зловмисника госпіталізували. Другого злодія правоохоронці вже чекали поліцейські.

Нагадаємо, як раніше повідомляв "Апостроф", в Києві група злодіїв потрапили на камери спостереження відразу в декількох барах.