RU  UA  EN

Неділя, 28 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 квітня

27 квітня

Всі новини

Російські танки замість поїздів: блогер з Донецька описав життя в окупації і показав свіжі фото

Окупований Донецьк продовжує занепадать, а його жителів вже не радують навіть прийдешні новорічні свята.

Про це написав блогер Фашик Донецький у колонці "Обозревателя".

"Менше тижня залишилося до нового року. Настрої або відчуття свята - нуль. Був днями знову в районі залізничного окупованого рф Донецька. С*ка, людей, як в Прип'яті: залізничний вокзал є, каси є, але поїздів немає. Нікуди поспішати, поїзди приїхали. Замість поїздів тепер російські танки, а залізничний вокзал - це так, залишки колишньої цивілізації.

Так, центр Донецька, як картинка, місто вилизане і доглянуте. Тільки Донецьк - це не тільки центр, 20-25 хвилин на маршрутці і ти на жд. Але на жд замість поїздів патрулі. Замість шуму поїздів - шум бою в районі Пісків, даПу або Авдіївки. Спасибі тобі, рф, за те, шо асвабаділа", - написав блогер.

Він також показав фото, де чітко видно "процвітання" Донецька.

"Новий рік скоро вже? Серйозно? А в Донецьку більшості насрати на це. Більшість людей буде сидіти вдома, щоб не потрапити під роздачу від патрулів. Але це за умови, що окупанти комендантську годину скасують.

Але повернемося до бурхливого розвитку Донецьку. Як видно з фото - жд міста здох. Потяги здохли. Торгівля біля жд теж здохла фактично. Транспортна розв'язка теж в гостях у Задорнова і Сталіна. У цьому винні не американці, нєа. Вся вина на російських асвабадітілях. Але зате биндер нема. Хоч це радує", - пише Фашик.

Як повідомляв "Апостроф", 9 грудня, бойовики обстріляли з гранатометів будинки мирних жителів села Зайцеве-Північне (Жованка).