RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

Всі новини

У Луганську засвітився скандальний український сепаратист, який бився за Януковича: фото

Відомий український сепаратист Арсен Клінчаєв засвітився в так званій ЛНР, на дитячому святі.

Про це йдеться в співтоваристві ЛНР (Коливано-Бджоларія) в Twitter.

"Арсенчик Клінчаєв (якого Ляшко в Луганську в березні 14-го затримував) вже в Луганську - вирний риг, вірний прихильник Єфремова з нами! Уже пеар. Даєш ригов кругом, у всьому ЛНРе!", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, Клінчаєв - це не просто луганський сепаратист. Це важливий свідок у справі Єфремова, з яким він щільно співпрацює вже понад 10 років. Ще в 2006-му році вислужитися перед Януковичем Єфремов проводив його в сесійний зал ВР в якості бійця. Крім того, клінчаєвьска організація "Молода гвардія", яка брала найактивнішу участь в проведенні "русської весни" на території Луганщини, теж фінансувалися структурами, афільованим з кланом Єфремова.

В 2014 році Клінчаєв став одним з керівників політсили кума президента РФ Володимира Путіна Віктора Медведчука. Клінчаєв підтримав вбивства "Небесної сотні". Під його керівництвом 1 березня в Луганську було піднято прапор Росії. Після цього він був затриманий СБУ, але втік від покарання.

Як повідомляв "Апостроф", 10 грудня в Москві відомий луганський сепаратист Арсен Клінчаєв брав участь у зриві показу фільму про війну на Донбасі "Політ кулі".