RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

Всі новини

На хабарі затримали депутата від "Оппоблока": фото та прізвище політика

Співробітники поліції управління стратегічних розслідувань спільно з слідчими слідчого управління ГУНП у Вінницькій області та співробітниками СБУ затримали трьох осіб за підозрою у вимаганні у місцевого підприємця.

Як повідомляє прес-служба ГУ Нацполіціі у Вінницькій області, серед затриманих - депутат Вінницької обласної Ради.

За інформацією місцевого видання Vежа, затриманим депутатом, швидше за все, є голова фракції "Опозиційного блоку" Сергій Чорноокий. Про це журналістам повідомили відразу кілька власних джерел.

За інформацією начальника ГУНП у Вінницькій області Юрія Педоси, затримані вимагали у потерпілого 4 тис. Доларів. Зловмисників затримали із залученням бійців спецпідрозділу КОРД при передачі чергової суми - 13 тис гривень.

Документування злочинних дій групи осіб проводилося в рамках відкритого кримінального провадження за ч.2 ст.189 КК України (вимагання). Даний злочин карається ув'язненням на термін до семи років, тривають слідчі дії.

Як повідомляв "Апостроф", раніше правоохоронці затримали двох чиновників "Укргазвидобування", які за кілька місяців отримали хабарів на суму майже 17 млн гривень.