RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

18 квітня

Всі новини

Пропагандисти Путіна почали ловити один одного на фейках і мріяти про Київ

Кремлівський пропагандист Олександр Чаленко, який втік з України, звинуватив пособника бойовиків ДНР Дениса Селезньова в поширенні брехні і фейків.

Про це він написав на своїй сторінці в Facebook.

"Виявляється, пропагандист з обслуги Захарченко, совок і сталіністушка Денис Селезньов, який розповідав, як класно жити в ДНР при "ташкентському соціалізмі", втік звідти в підмосковне Одінцово", - написав Чаленко, зазначивши, що дізнався про це з відео іншого пропагандиста, який також втік з України, Анатолія Шарія.

Чаленко додав, що раніше Селезньов розповідав "про досягнення ДНР", а на приховану камеру розповідає, "що і населення злиденне, і молодь хоче звідти втекти".

У коментарях під постом Чаленко запитав у Шарія, яка ж доля тепер чекає Селезньова, на що той відповів "якщо дуло заткне, то навіть вижити може".

У свою чергу користувачі поцікавилися у Чаленко, хотів би він сам в майбутньому повернутися до Києва. Той відповів, що міг би і повернуться, але побоюється переслідування за статтею щодо посягання на територіальну цілісність України, а також "позасудової розправи". Разом з тим він не виключив повернення до Києва, коли "все повернеться в мирне русло".

Як повідомляв "Апостроф", раніше мережу вразило відео з п'яним пропагандистом Кремля на корпоративі.