RU  UA  EN

Середа, 8 травня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.20
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

8 травня

Всі новини

З'явилася несподівана версія про вбивцю дівчини, яку знайшли мертвою у валізі в Дніпрі

У мережі продовжують обговорювати загадкову загибель Дар'ї Білоус, чиє тіло було виявлено в валізі в Дніпрі: говорять про те, що вбивця вже покинув територію України.

Про це повідомляє "КП в Україні".

Зокрема, люди вважають, що вбиту дівчину навряд чи везли в валізі через все місто. Убили там же неподалік. Особливу увагу радять звернути на приватний сектор. Більш того, деякі вважають, що убивці не молодь, а цілком дорослі люди.

Городяни міркують: на масиві, де знайшли дівчину, дуже багато камер відеоспостереження. Хоч одна, але повинна була зафіксувати можливих вбивць, які тягли валізу.

Крім того, користувачка Марина загадково натякнула, мовляв, шукайте її колишнього хлопця. Нібито дівчина дуже болісно переживала розставання, страждала.

"Вся інформація, яка є в новинах - брехня. Я знаю, що він з Туреччини і вчора ввечері вже був у своїй країні. Відкупився по-тихому і змився. Але його шукає Інтерпол, і ось там гроші не допоможуть. Також я знаю, що співучасники ще в Дніпрі. Ось їх потрібно знайти", - пише один з передплатників Дашиної сторінки в Instagram.

Як повідомляв "Апостроф", раніше стало відомо, що у валізі в сміттєвому баку знайшли тіло 19-річної Дарини Білоус. Крім того, з'явилися фото і відео з місця, де знайшли валізу з тілом студентки місцевого коледжу.