RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

25 квітня

Всі новини

На Донбасі сталася смертельна ДТП з пасажирським автобусом: фото

У суботу, 12 січня, в Краматорську, Донецької області, зіткнувся автомобіль "ВАЗ" з пасажирським автобусом: загинуло троє осіб.

Про це повідомляє Краматорський відділ поліції Донецькій області.

Як зазначається, на місці загинуло троє членів однієї сім'ї, всі - пасажири легкового автомобіля. Водій і ще одна пасажирка госпіталізовані.

Попередньо встановлено, що водій легковика "ВАЗ 2110" не вибрав безпечний швидкісний режим. 20 пасажирів маршрутного таксі не постраждали.

"Аварія сталася сьогодні, близько 11:00. 61-річний водій авто "ВАЗ 2110" не впорався з керуванням транспорту, виїхав на зустрічну смугу та скоїв зіткнення з громадським автобусом. У результаті 3 пасажири легковика загинули на місці. Ще одна пасажирка доставлена в реанімацію у важкому стані, водій отримав тілесні ушкодження", - зазначили в прес-службі Краматорського відділу поліції.

За фактом порушено кримінальне виробництво за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху особами, які керують транспортними засобами, якщо вони спричинили смерть потерпілого) Кримінального кодексу України.

Нагадаємо, як раніше повідомляв "Апостроф", 12 січня в Чернігівській області двоповерховий пасажирський автобус сполученням "Київ-Москва" злетів в кювет.