RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

1 травня

Всі новини

У Харкові на людей впав дах недобудованого павільйону: фото і відео з місця НП

Увечері в суботу, 11 січня, в Харкові обвалився дах торговельного павільйону на ринку біля станції метро "Імені Масельського".

Про це повідомляє ТСН.

Як зазначається, дах завалився, коли люди поверталися додому з роботи, і три особи опинилися під завалами снігу і металу.

Упав один з недобудованих павільйонів, повз якого йшли перехожі.

"Першу дівчинку дістали, вона з самого краю. Допомагали розгрібати, пожежні, поліція - подавали всі конструкції, ми туди закидали", - розповів очевидець Денис Черніков.

Медики кажуть, що у наймолодшої з постраждалих, якій 27 років, травма хребта. Інша 28-річна дівчина отримала перелом вилиці, а 68-річна жінка відбулася забоями. На місці події рятувальники розбирали завали вночі. Вони впевнені, що людям пощастило вижити, адже їх накрило не тільки снігом. "Треба було звільнити від утеплювача, від цих перегородок, від стін, які тут були металеві", - розповів помічник начальника головного управління ДСНС в Харківській області Ігор Лупандін.

Місцеві жителі, які кожен день ходять через цей приватний ринок, нарікають на те, що дахи ніхто не чистить, тому недобудована конструкція і впала. "Це очікувано - снігопад який! Ніхто не прибирає. Якщо чесно, я тут взагалі ходжу з побоюванням", - кажуть люди. Відразу після інциденту, незважаючи на пізню годину, з'явилися люди з лопатами, які почали чистити дахи. Правоохоронці почали розшук власника недобудови і з'ясовують, чи є взагалі дозвіл на це будівництво. Шукають також відповідальних за прибирання снігу.

Нагадаємо, як раніше повідомляв "Апостроф", в окупованій Макіївці від рясного снігу обвалився дах міського ринку.