RU  UA  EN

Четвер, 18 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 квітня

Всі новини

Вбивала на очах у дітей: під Дніпром винесли вирок пенсіонерці-шкуродерці

Софіївський районний суд Дніпропетровської області засудив до умовного терміну пенсіонерку, яка на очах у дітей вбивала бездомних собак.

Про це повідомляє в понеділок прес-служба прокуратури Дніпропетровської області.

60-річна громадянка була визнана винною в скоєнні кримінального злочину, передбаченого ч.3 ст.299 КК України (жорстоке поводження з тваринами).

Трагедія розігралася в серпні 2018 року в селі Девладове Софіївського району.

За даними правоохоронців, зазначена громадянка помістила бездомну собаку в поліетиленовий мішок і, не реагуючи на прохання дітей і дорослих припинити злочинні дії, завдала не менше 5 ударів мішком про бетонне покриття дороги, завдавши тварині несумісні з життям тілесні ушкодження, після чого викинула її в яму зі сміттям.

Через кілька днів обвинувачена повторно вчинила умисний злочин щодо ще однієї бездомної собаки, побивши її до смерті лопатою.

Відзначається, що підсудна визнала свою вину повністю. Суд призначив жінці покарання у вигляді 5 років позбавлення волі. Однак на підставі ст.75 КК України її звільнили від відбування покарання у вигляді позбавлення волі з випробувальним терміном на 3 роки.

Як повідомляв "Апостроф", раніше під Києвом спіймали парочку особливо жорстоких шкуродерів, які до смерті катували тварин.