RU  UA  EN

Вівторок, 16 квітня
  • НБУ:USD 39.15
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.15
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

16 квітня

15 квітня

Всі новини

Названо місця, яким загрожує удар військ Путіна під час наступу в Україні

Командувач "Української добровольчої армії", лідер українських націоналістів Дмитро Ярош розповів, що на повномасштабну окупацію в Росії не вистачить сил, але пояснив, які українські напрямки залишаються під загрозою.

Про це він розповів у інтервю "Українській правді".

На питання, чи вірить він у повномасштабну війну, Ярош відповів ствердно.

"Абсолютно. Вона може бути у будь-який момент. Що Путіну в голову стрельне, то й буде. Це ж неадекватна людина", - заявив він.

За словами Яроша, Кремль може розпочати локальні операції щодо подальшої окупації території України.

"На мій погляд, на повномасштабну окупацію у Росії немає сил. Вони можуть провести локальні операції по виходу з Криму на рівень Каховки і Мелітополя, а потім пробити так званий "сухопутний коридор" через Маріуполь. Вони можуть провести десантні операції по Одесі, Миколаєву, по Херсонській області.

Другий удар – це напрямок на Харків. Ідеальна для них схема була б – ці два удари з півночі і з півдня. Відповідно вихід на Дніпро і замикання наших збройних сил, які знаходяться в зоні ООС. Відрізання фронту і знищення головних сил України. Але чи їм вдасться це? Ну, будемо гідно воювати", - переконаний командувач УДА.

Детальніше про думку Дмитра Яроша про війну на Донбасі, українську владу і провокації Росії, читайте в матеріалі "Апострофа": Дмитро Ярош: Крім війни, є ще одна загроза, яка може розірвати Україну.