RU  UA  EN

Субота, 11 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

10 травня

Всі новини

В Одесі затримали агента Путіна, який готував теракт: опубліковано відео

Співробітники Служби безпеки України викрили в Одесі посібника агентурної мережі антиукраїнського центру підконтрольного адміністрації президента РФ і російським спецслужбам.

Про це повідомляє прес-служба СБУ в Facebook.

За даними спецслужби, чоловік систематично їздив до окупованого Криму та Придністров'я, де зустрічається з братом, колишнім активістом "Куликова поля" та дійсним координатором проросійського "підпілля" Одещини, оголошеним у розшук.

"Під час цих вояжів одесит спочатку отримував прості доручення, як то передача гонорарів модераторам антиукраїнських спільнот у соцмережах, створення "ботів" та інші дрібні завдання", - йдеться у повідомленні.

"Між іншим його знайомили з іншими резидентами та кураторами антиукраїнського центру і поступово готували до "подвигу". Аж ось, коли за грошову винагороду йому запропонували здійснити теракт на нафтопроводі Одеса-Броди, стало не до жартів", - додали в СБУ.

Відзначається, що після відмови виконати злочинне завдання він повернувся в Україну, де активно співпрацює з українськими правоохоронцями і дає свідчення про протиправну діяльність учасників центру.

Нагадаємо, як раніше повідомляв "Апостроф", з'явилися подробиці затримання видворення з Росії скандальної прихильниці Кремля зі Львова Олени Бойко.