RU  UA  EN

Четвер, 18 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 квітня

17 квітня

16 квітня

15 квітня

Всі новини

У Миколаєві таксисти ледь не влаштували жорстокий самосуд викрадачеві: відео

У Миколаєві патрульним довелося охороняти від таксистів викрадача авто, який викликавши таксі проломив череп водієві, викинув його на вулицю і вкрав автомобіль.

Про це повідомляє ТСН.

Відзначається, що до пошуку злочинця підключилися близько 150 машин і його почали обчислювати по місту місцеві таксисти. Саме один з них помітив вкрадений автомобіль і повідомив по рації колегам і патрульним про початок переслідування.

"Все почали з'їжджатися, заблокували йому рух. З'їхалися близько сотні наших туди", - розповів таксист Андрій образів.

Тоді зловмисник з'їхав з дороги і почав тікати полями, де геть розбив автомобіль Sens.

"Носився по полю, обірвав всі, що можна - диски, колеса пробиті, двигун. Стан - жах. Тобто покатався дивак добре", - кажуть очевидці.

В поле грабіжника наздогнали поліцейські і почали гнати на дорогу - там таксисти і копи влаштували для нього пастку, і злодій заскочив просто в середину.

"Не встиг загальмувати, тому що швидкість була велика, і скоїв зіткнення з нашим авто. Після чого вискочив з автомобіля і почав тікати. Наздогнали його, наділи наручники, забезпечили охорону, тому що водії таксі налаштовані були вчинити самосуд", - розповів представник патрульної поліції Миколаєва Віталій Душко.

Викрадачем виявився 29-річний хлопець, який вже кається у скоєному. "І сталося, коли злочин, знаходився в стані наркотичного сп'яніння - є результати огляду. На сьогоднішній день він пояснює, що він взяв автомобіль покататися", - пояснює прес-секретар поліції в Миколаївській області Олена Бережна. За таке катання чоловікові загрожує до восьми років за гратами, адже таксист, якого він розбив голову, лежить в лікарні у важкому стані.

Як повідомляв "Апостроф", раніше під Дніпром розгніваний водій влаштував самосуд над пішоходами.