RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

3 травня

Всі новини

З'явилися фото і подробиці про вбивцю, який розстріляв сімейну пару біля суду в Миколаєві

Чоловік, який застрелив з мисливського карабіна подружню пару в Миколаєві, був винен їм 2,5 мільйона гривень.

Про це пише "Преступности.НЕТ", посилаючись на співрозмовника в Ленінському районному суді Миколаєва.

Стріляв відомий у вузьких колах уродженець Одеси, який протягом тривалого часу проживає в місті Миколаєві, Герасим Багірянц. Він зайняв у сімейства Бєлових з Одеси 2,5 мільйона гривень, а в якості застави надав два житлових будинки, розташованих на вулиці 9-а Лінія і в провулку 2-й Бульварний. В результаті гроші він їм не повернув, а вдома подарував своїм синам - Артему і Максиму, і деякій Наталії Петрик. Через це Максим Бєлов звернувся до суду.

Герасим Багірянц

У середу, 30 січня, о 13:00 під головуванням судді Тихонової в Ленінському районному суді відбулося засідання за позовом Михайла Бєлова до Герасима Багірянца, в якому позивач просив суд визнати недійсними договори дарування.

В результаті суд задовольнив позов Бєлова і визнав ці договори недійсними. Після закінчення засідання на вулиці біля будівлі суду Багірянц дістав з автомобіля рушницю і зробив кілька пострілів - в Бєлова і його дружину.

Також наголошується, що 21 серпня 2018 року щодо Багірянца Інгульський відділ Державної виконавчої служби відкрив виконавче провадження на користь Михайла Бєлова.

Як повідомляв "Апостроф", раніше в мережі з'явилося відео вбивства у суду в Миколаєві.