RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

Всі новини

Бойовики ДНР виявили нових "українських диверсантів": опубліковано фото і відео

На окупованій території Донецької області бойовики затримали трьох чоловіків, яких звинуватили в тому, що вони нібито є "українськими диверсантами".

Про це з посиланням на так зване "МВС ДНР" повідомляє пропагандистський ресурс "Російська Весна".

Затриманих звуть Юрій Іванов, Андрій Гаррюс і Станіслав Суровцев. За версією бойовиків, вони нібито були завербовані СБУ.

"Курс спеціальної підготовки для виконання диверсій і терактів Іванов проходив на полігоні, розташованому в Миколаївській області. Навчання проводилося в умовах підвищеної секретності. Здійснювати злочинну діяльність Юрію допомагали Суровцев і Гаррюс, також завербовані СБУ", - стверджують бойовики.

"У ході проведення обшуку за місцем проживання одного з фігурантів було вилучено понад 40 кілограмів вибухових речовин, засоби підриву, пристрої для передачі і прийому радіосигналу на відстані, елементи живлення, а також інші елементи вибухових пристроїв промислового і самостійного виготовлення... Було встановлено причетність затриманих до скоєння серії диверсій і терактів на території ДНР ", - також додали в "міністерстві" окупантів.

Нагадаємо, як раніше повідомляв "Апостроф", окупанти придумали нову страшилку про ЗСУ і мережу жінок-агентів, які працюють на СБУ, виманюючи бойовиків на підконтрольну Україні територію.