RU  UA  EN

Четвер, 28 березня
  • НБУ:USD 39.80
  • НБУ:EUR 40.00
НБУ:USD  39.80
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

Всі новини

Ледь не загинула дитина: в Полтаві сталася "крижана" НП

В суботу, 2 лютого в Полтаві з даху п'ятиповерхового житлового будинку впала брила льоду, травмувавши малолітню дівчинку.

Про це пишуть "Факти".

Інцидент стався близько 13:00 на вулиці Соборності. У момент падіння поруч з будинком проходили мама з двома маленькими дітьми - хлопчиком і дівчинкою. Величезна крижина розлетілася на шматки прямо у них під ногами. Один з осколків потрапив дівчинці (по виду, років 6-7) в голову, від чого вона втратила свідомість.

Перехожі та продавці взуттєвого магазину, навпроти якого все це сталося, кинулися на допомогу дитині, занесли в приміщення, намагалися привести дівчинку до тями нашатирним спиртом. За словами очевидців, "швидка" їхала занадто довго, тому люди зупинили машину екстреної медичної допомоги, що проїздила мимо.

Закривавлену дівчинку, яка на той час прокинулася, відвезли в лікарню. У її мами і старшого брата стрес.

Пізніше начальник відділу комунікацій ГУНП в Полтавській області Юрій Сулаєв заявив, що у зв'язку з травмуванням дитини вирішується питання про відкриття кримінального провадження за статтею "Службова недбалість".

Керівник ЖЕО № 2 Олександр Ландарь повідомив, що комунальники планували завтра, 3 лютого, збивати бурульки з даху нещасливого будинку.

Зазначається, що рівно три роки тому, 29 січня 2016 року, приблизно в такий же час дня зірвалася з даху саме цієї п'ятиповерхівки сніжно-крижана брила вбила 69-річну жительку Диканьки.

Як повідомляв "Апостроф", раніше під Полтавою бурулька ледь не вбила підлітка.