RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.80
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  38.80
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 березня

Всі новини

​Війна надовго: стало відомо, чому майбутні президенти мовчать про Донбас

Війна між Україною і Росією - це не війна за Крим чи Донбас, а боротьба за справжню незалежність.

Про це в інтерв'ю "апостроф" розповів громадський активіст, засновник і керівник Першого добровольчого мобільного госпіталю ім. М. Пирогова Геннадій Друзенко.

"Всі розуміють, що війна - всерйоз і надовго. У нас з Росією насправді онтологічний конфлікт, тобто конфлікт цінностей, конфлікт того, ми окрема нація чи" малороси ", ми сфера впливу, периферія" русского мира "або самостійну державу. чи можемо говорити про певну деескалації конфлікту або про його ескалації, але навряд чи ми скоро поставимо крапку в цій війні. в кращому випадку ми заморозимо конфлікт. Якби кривавий конфлікт на сході України можна було б якось "полюбовно" вирішити, то Донбас уже був би нашим, адже він - занадто до огое задоволення для російського бюджету. На відміну від Криму, він не має стратегічного значення ", - переконаний активіст.

Він вважає, що україно-російська війна закінчиться не скоро.

"Насправді - це війна за нашу справжню незалежність, а не за Крим чи Донбас. І тому вона всерйоз і надовго", - підкреслив Друзенко.

Детально читайте в матеріалі "Апострофа": Конституцію перетворили в матрац, який прогинається під кожним президентом - Геннадій Друзенко.