RU  UA  EN

Субота, 20 квітня
  • НБУ:USD 39.55
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.55
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

20 квітня

Всі новини

ЗСУ жорстко помстилися бойовикам за загибель українського бійця

Протягом доби на Добасі бойовики вбили одного українського бійця, іще одного поранили, та натомість отримали гідну відповідь: шістьох окупантів знищено та четверо отримали важкі поранення.

Про йдеться в прес-центрі ООС.

Так, 4 лютого російські окупаційні війська вісім разів порушили режим припинення вогню, в тому числі чотири рази із застосуванням забороненого Мінськими домовленостями озброєння.

"У смузі дій оперативно-тактичного угруповання "Схід" обстріли позицій наших захисників велися:
двічі з мінометів калібру 82 мм. та автоматичних гранатометів – в районі селища Опитне; зі стрілецької зброї – в районі селища Невельське.

У смузі дій оперативно-тактичного угруповання "Північ" противник обстріляв наші позиції:
двічі з мінометів калібру 82 мм. гранатометів різних систем та великокаліберних кулеметів – в районі Хутора Вільний; двічі з гранатометів – в районі населеного пункту Новолуганське; з мінометів калібру 82 мм. – в районі селища Кримське", - йдеться у повідомленні.

Внаслідок злочинних обстрілів російсько-окупаційних військ один військовослужбовець Об'єднаних сил загинув та один отримав поранення.

Як повідомив військовий журналіст Роман Бочкала в Facebook, боєць ЗСУ загинув від кулі снайпера 4 лютого близько 18.00 в районі Опитного.

Водночас, за даними розвідки, українські військовослужбовці дали гідну відповідь за смерть побратима: шістьох окупантів знищено та четверо отримали важкі поранення.

Як повідомляв "Апостроф", в мережі опубліковано відео знищення військовими ЗСУ складу з боєприпасами бойовиків на Донбасі.