RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

26 квітня

Всі новини

ДТП з Зайцевою і Дроновим: в мережі вказали на скандальний нюанс

У прокуратурі вирішили "відвести від себе удар", не зазначивши в обвинуваченні ступінь провини Геннадія Дронова та Олени Зайцевої в страшній ДТП на вулиці Сумській в Харкові.

Про це на своїй сторінці в Facebook пише журналістка Тетяна Доцяк.

За її словами, спочатку провину намагалися перекласти на Дронова, щоб Зайцева отримала якомога менший термін.

"За статтею, яку інкримінують обом, 10 років - це максимум. Так, ступінь провини у кожного різна, я вважаю, і якби Зайцева їхала з дозволеною швидкістю, її Лексус не відлетів би на тротуар. І в пості про дві КІА раніше я писала слова прокурора, де він сказав, якщо б авто їхало на малій швидкості, то автомобілі б так не розлетілися. Потім, правда, вони самі ж про це "забули". Прокурори крутять так, як їм зручно, і так, як зобов'язують "зобов'язання". Спочатку тут намагалися все перекласти на Дронова - гонок не було, гальмувала, наркотиків не було. все, щоб Зайцева отримала якомога менше. І по Дронову, і по Зайцевій ступінь провини не прописана ні в обвинуваченні, ні в експертизах. І це повинен вирішити суддя. Подивимося. А прокурори просто відвели від себе удар сьогодні", - написала Доцяк.

Нагадаємо, як раніше повідомляв "Апостроф", прокуратура попросила 10 років в'язниці для обох обвинувачених у справі про ДТП на вулиці Сумській в Харкові Олени Зайцевої та Геннадія Дронова.