RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.80
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  38.80
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 березня

28 березня

Всі новини

У Британії дізналися про прихованого небезпечного агента Путіна: названо ім'я

Ще один підозрюваний в отруєнні колишнього розвідника ГРУ РФ Сергія Скрипаля в британському Солсбері, деякий Сергій Федотов, залишився в Великобританії після замаху.

Про це повідомляє The Telegraph.

Відзначається, що ймовірний офіцер військової розвідки (Головного розвідуправління Генштабу Росії) в один день прибув до Британії разом з двома іншими підозрюваними у справі, агентами з вигаданими іменами Петров і Боширов.

Так званий Федотов повинен був летіти з країни тим же рейсом, що і отруїники Скрипаля, але перед вильотом він скасував свою реєстрацію на рейс.

РосЗМІ писали, що в РФ на Сергія Федотова немає оформлених нерухомості, транспорту, мобільних номерів, він відсутній в соцмережах і базах виконавчих проваджень. Номер його чинного паспорта на одну-дві цифри відрізняється від документів, виданих громадянам Росії, які місцем своєї реєстрації вказували Хорошевське шосе, 76, - штаб-квартиру Головного управління Генштабу Міноборони РФ.

Нагадаємо, як раніше повідомляв "Апостроф", 16 січня, посли Європейського Союзу погодилися ввести санкції проти 4 офіцерів ГРУ РФ, в тому числі двох агентів, яких звинувачують в отруєнні Сергія і Юлії Скрипалів в Великобританії.