RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

Всі новини

У Вінниці поліцію поставили на вуха через зниклу дитину, у якої померла мати: фото

У середу, 6 лютого, у Вінниці поліцейські розшукували зниклого 10-річного хлопчика.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Вінницькій області.

Повідомлення про зникнення дитини надійшло в поліцію о 20 годині. На лінію 102 зателефонував батько та повідомив, що його син о 17.50 вийшов з дому на вул. Василенка, 4 в магазин АТБ і зник. При собі хлопчик не мав мобільного телефону. На пошуки зниклого було піднято по тривозі особовий склад усіх підрозділів вінницької поліції та обласного главку. Орієнтування з прикметами дитини розіслали усім мобільним екіпажам поліції.

На місці події організовував роботу підлеглих керівник поліції Вінниччини Юрій Педос. Поліцейські впродовж двох годин шукали зниклу дитину. Опитували місцевих мешканців, перевіряли підвали, технічні поверхи навколишніх будинків, прочісували двори в районі Лісопарку, мікрорайону Поділля.

Через дві години пошуків один з поліцейських знайшов дитину в супермаркеті "Петроцентр".

Поліцейські поспілкувалися з хлопчиком та його татом. З’ясувалося, що 10-літній Дмитрик пережив складні життєві обставини – у нього померла мама.

Вінницькі поліцейські опікуватимуться долею хлопчика, який зараз проживає вдвох з батьком. А генерал поліції Юрій Педос запросив Дмитрика на екскурсію до Головного управління поліції.

Нагадаємо, як повідомляв "Апостроф", раніше у Вінниці шукали 20-річного нацгвардейца Ярослава Софіїна, який пропав 9 січня.