RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

26 квітня

Всі новини

У Полтаві зловили сім'ю збоченців, які знущалися над своєю маленькою дочкою

У Полтаві правоохоронці викрили сімейну пару, яка з трирічного віку ґвалтувала свою дочку, щоб зняти це на відео, а потім продати порно в інтернеті.

Про це повідомляє прес-служба прокуратури Полтавської області.

35-річний чоловік і його 31-річна дружина знущалися на своєю дочкою 2013 року народження. З її трирічного віку і на протязі ще 2,5 років вони ґвалтували дівчинку, розбещували її, задовольняли статеву пристрасть неприродним шляхом і знімали все це на відео, яке продавали в інтернеті.

Батьки-збоченці знімали квартири в Дніпропетровській області та Полтаві і там робили злочинні дії. Правоохоронці повідомляють про 63 епізоди за участю неповнолітньої дитини.

Обвинувальний акт стосовно подружжя вже направлено до суду. Їх підозрюють у злочинах, передбачених частиною 3 статті 149 (торгівля людьми), частиною 4 статті 152 (зґвалтування малолітньої особи), частиною 3 статті 153 (сексуальне насильство), частиною 2 статті 156 (розбещення малолітньої особи), частиною 5 статті 301 (виготовлення , збут, розповсюдження порнографії) КК України. Збоченців загрожує покарання у вигляді позбавлення волі строком до 15 років. В даний час дівчинка перебуває в комунальній установі соціально-психологічної реабілітації, а її батьки - в СІЗО.

Як повідомляв "Апостроф", в приватному дитячому садку "Кияночка", який розташований в Солом'янському районі Києва, згвалтували вихованку. Однак батьки дівчинки не вірять показаннями власної дитини, стверджуючи, що слова їх дочки про інцидент можуть бути вигадкою.