RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

Всі новини

Під Одесою батько на очах перехожих вбив доньку: подробиці моторошної трагедії

В Овідіополі Одеської області батько убив свою доньку - мати трьох малолітніх дітей.

Про це пише "Альтернатива".

Інцидент стався на перехресті вулиць Соборна та Суворова. Убитої виявилася Надія Буїмова (Міндова), 11.08.1983 р.н. Вбивця - її батько Юрій Міндов, раніше двічі судимий.

Одна зі свідків даючи показання, повідомила, що в родині був конфлікт з вересня 2018 року на побутовому ґрунті. Надія не спілкувалася, ні з матір'ю, ні з батьком.

"Чи планувалася зустріч між батьком і дочкою, поки не відомо, але ніж у Юрія був з собою, а судячи з поранень, Надія надавала шалений опір: руки, ноги і шия мають численні поранення у вигляді порізів", - сказано в матеріалі.

Сам Юрій Міндов, за словами свідків, після скоєння вбивства з місця злочину не ховався, а навпаки залишився і навіть розповідав деякі подробиці. За словами свідка одні з його слів були: "Я зарізав їй горло і серце, ніж в спині, нехай, вона знає за що я її вбив".

Знаряддя вбивства - ніж, дійсно так і залишився в тілі покійної.

На місці злочину працювали слідчо-оперативна група і експерти. Сам Міндов дав свідчення в Овідіопольському відділі поліції. Готується постанова на його затримання в порядку ст.208 КПК України.

Як повідомляв "Апостроф", раніше в центрі Одеси в квартирі виявили трьох мертвих людей.