RU  UA  EN

Середа, 24 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

24 квітня

23 квітня

22 квітня

21 квітня

20 квітня

Всі новини

Українці влаштували збройний бунт на кордоні з Польщею: відео

13 лютого двоє громадян України, які намагалися виїхати до іншої країни без міжнародного страхового сертифікату, вступили у бійку з прикордонниками після чого заблокувалися в автомобілі.

Про це повідомляє прес-служба Державної прикордонної служби.

"Нападники не реагували на неодноразові вимоги охоронців кордону вийти з транспортного засобу. Лише з застосуванням сили в присутності представників Нацполіції порушників прикордонники затримали та доставили в службове приміщення для складання процесуальних документів", - йдеться у повідомленні.

За даними ДПСУ, порушників притягнуто до адмінвідповідальності та складено документи про адміністративне правопорушення ст.185-10 КУпАП (Злісна непокора законному розпорядженню чи вимозі військовослужбовця або працівника ДПС України).

Також у прикордонній службі додали, що наразі усі обставини інциденту з’ясовують правоохоронні органи і у подальшому чоловікам загрожує кримінальна відповідальність за статтею 345 Кримінального кодексу України (погроза або насильство щодо працівника правоохоронних органів).

Як повідомляв "Апостроф", раніше прикордонники Харківського загону в безпосередній близькості від державного кордону виявили чоловіка без документів, який намагався нелегально потрапити до Росії поза встановленими пунктами пропуску.