RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

Всі новини

У Рівному за сприяння Порошенка затримали небезпечного бандита: фото

У Рівному за сприяння президента України Петра Порошенка було затримано відомого афериста та злочинця Андрія Федорчука.

Про це пише "Інформатор".

Видання нагадує, що 10 січня, під час зустрічі з президентом, депутат Рівненської міської ради Анна Іванова передала главі держави скаргу і документи про дії Андрія Федорчука, місцевого кримінального авторитета та афериста.

"Останнього звинувачують у численних рейдерських захопленнях, незаконному будівництві, підробці документів, здирництву та замахах на життя громадян. До того ж, він є підозрюваним у нападі на саму Анну Іванову, яку облили кислотою. Жінка отримала 12% опіків тіла, втратила зір. Перенесла шість тяжких операцій з відновлення зору в Одесі", - пише видання.

Детальніше про злочинну діяльність Федорчука можна прочитати у статті.

Тоді Порошенко пообіцяв взяти ситуацію під свій особистий контроль і передав справу на розгляд генеральному прокурору Юрію Луценку.

Уже 13 лютого Федорчука було затримано працівниками Департаменту стратегічних розслідувань, який підпорядковуються тільки президенту.

Тепер долю злочинця, який причетний до десятків правопорушень у Рівному та околицях, вирішить слідство та суд.

"Я впевнена, що Петро Порошенко дотримав слова, яке дав мені публічно, і що розслідуванням злочинів Андрія Федорчука будуть займатися на високому рівні. Тож він не уникне покарання", – заявила Іванова.

Версія для друку
Знайшли помилку - видiлiть та натиснiть Ctrl+Enter
Розділ: СуспільствоПодії
Теги: