RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

24 квітня

Всі новини

Під Вінницею розгорівся скандал через смерть вчительки після конфлікту з ученицею: фото

Під Вінницею (село Гнатков, Томашпільський район) учитель молодших класів впала в кому і померла. Родичі називають причину НП - конфлікт з одним із батьків.

Про це повідомляє 33 канал.

Як передає видання, інцидент стався три місяці тому, після чого вчитель, Світлана Олійник, перебувала без свідомості, а потім померла. При цьому, лікарі запевняють, що причиною тому став гіпертонічний криз. Саме це зазначено в офіційній довідці про стан здоров'я.

"23 листопада під час уроку фізкультури Світлана залишилася одна з двома класами, тому що інша вчителька - Наталя Лісовенко - пішла у своїх справах. Діти грали з м'ячем і випадково вдарили їм у вухо п'ятикласниці Поліні. Дівчинка попросила полити його холодною водою. Але Світлана радила дочекатися їх вчительки, боялася залишати інших учнів. На це дитина обізвала педагога "слабкою на голову", - пише видання.

Після цього дівчинка пішла і поскаржилася про те, що трапилося своїй тітці, яка працювала психологом. Але і на цьому все не закінчилося. Незабаром в школу прийшов батько дівчинки, який став вимагати звільнити вчительку. Розгорівся серйозний конфлікт. Чоловік кілька разів замахувався, маючи намір вдарити жінку, але директор не дозволила йому це зробити. Вчительці стало погано в той момент, коли вона сіла за стіл писати пояснювальну записку.

20 грудня вчителька померла, так і не прийшовши до тями.

Як повідомляв "Апостроф", раніше в Києві батько школяра жорстоко побив учителя.