RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

25 квітня

Всі новини

Колишній начальник поліції влаштував смертельну ДТП під Луцьком: фото і відео з винуватцем трагедії

У четвер, 21 лютого, неподалік від Луцька відбулася ДТП за участю двох легкових автомобілів і рейсового автобуса: загинув водій таксі та жінка пасажир.

Про це повідомляє видання "Волинські новини".

Трагедія сталася в селі Дачне. Постраждала також 9-річна донька загиблої, яка також їхала в таксі, її госпіталізували.

За словами чоловіка загиблої, винуватцем аварії є водій автомобіля Mercedes-Benz. Він врізався в таксі Chevrolet Aveo ззаду, коли воно зупинилося для того, щоб пропустити рейсовий автобус. В результаті таксі вилетіло прямо під автобус.

Як пізніше з'ясувалося, за кермом Mercedes перебував екс-глава карного розшуку Луцька Геннадій Єпіфанович. За словами свідків, він був п'яний, а від проходження тесту відмовився.

"Відразу після аварії Єпіфанович пересів на пасажирське сидіння і заявив, що "всі питання - до водія". Мав всі ознаки алкогольного сп'яніння, але проходити тест на вміст алкоголю він навідріз відмовився, це зафіксовано на відео", - говорить чоловік загиблої в ДТП.

З власних джерел журналістам стало відомо, що оглянули Єпіфановича тільки близько опівночі, хоча аварія сталася о 19 годині. За результатами тесту, який провели через кілька годин після ДТП, в крові Єпіфановича було 1.16 проміле алкоголю.

Єпіфанович знаходиться в ізоляторі тимчасового тримання, вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу.

Нагадаємо, як раніше повідомляв "Апостроф", в Рівненській області в п'ятницю, 22 лютого, відбулася лобова ДТП за участю Porsche Cayenne і Daewoo Sens, в результаті якого три людини загинули, постраждалу дитини госпіталізували в лікарню.