RU  UA  EN

Четвер, 28 березня
  • НБУ:USD 39.80
  • НБУ:EUR 40.00
НБУ:USD  39.80
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

27 березня

Всі новини

Батько Гандзюк зробив гучну заяву про одного із замовників вбивства її дочки: відео

Батько загиблої херсонської активістки, Катерини Гандзюк заявив, що побоюється за своє життя і життя свідків.

Відповідне відео з виступом Віктора Гандзюка виклав в Facebook юрист Масі Найєм.

"Хочу сказати, що перебуваючи на волі, пан Мангер (голова Херсонської обласної ради Владислав Мангер, якого підозрюють в організації вбивства, - прим. ред.), безумовно, впливає на слідство. Прибігає до залякування свідків. З моменту попереднього судового процесу я особисто відчув за собою стеження. Я особисто став отримувати незрозумілі телефонні дзвінки, як на стаціонарний, так і на мобільний телефон. З моменту попереднього процесу багато свідків стали отримувати погрози. Вони бояться далі давати показання. Вони бояться за свою безпеку. Деякі готові розірвати договір від своїх показань. Боюся за свою безпеку і я", - сказав він.

За словами Гандзюка, незважаючи на це, він продовжує вважати, що Мангер має відношення до вбивства його дочки.

"Я вважаю, що пан Мангер винен. І не тільки я вважаю. Так вважала Катя. Вона завжди це говорила. Вона завжди підозрювала пана Мангера. І мала на це певні підстави", - уточнив він.

Відзначимо, що серед підозрюваних у замовленні вбивства Гандзюк, крім голови Херсонської облради Владислава Мангера фігурують голова Херсонської ОДА Андрій Гордєєв і його екс-заступник Євген Рищук, якого тимчасово він відсторонив від посади.

Нагадаємо, як повідомляв "Апостроф", Владислав Мангер, якого підозрюють в організації вбивства Катерини Гандзюк, двічі відмовився давати свідчення.