RU  UA  EN

Середа, 24 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.85
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

24 квітня

23 квітня

Всі новини

У Миколаєві затримали "постачальника" хлопчиків педофілам: фото і відео

21 лютого в Миколаєві співробітники поліції затримали звідника, який систематично надавав замовникам для надання сексуальних послуг 16-річних підлітків.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Миколаївській області.

Як зазначається, звідника затримали оперативники відділу по боротьбі зі злочинами, пов'язаними з торгівлею людьми, та бійці роти поліції особливого призначення безпосередньо, коли той вже привіз чергового неповнолітнього до клієнта і отримав за це 2000 гривень, з яких 500 повинен був віддати "підопічному"

Співробітники Слідчого управління під процесуальним керівництвом обласної прокуратури зібрали достатню доказову базу злочинної діяльності чоловіка, щоб повідомити йому про підозру у вчиненні кримінального злочину, передбаченого частиною 3 статті 302 КК України "Створення або утримання місць розпусти і звідництво". Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від двох до семи років.

"Відомо, що зловмисник раніше притягувався до кримінальної відповідальності за розбещення неповнолітніх, зґвалтування у неприродній спосіб і звідництво для розпусти підлітків, за що потрапив за ґрати на одинадцять років, а через шість - був звільнений умовно достроково і півтора роки тому опинився на волі і продовжив займатися організацією дитячої проституції, отримуючи від цього прибуток", - йдеться в повідомленні.

Підлітків, готових за гроші виконувати сексуальні забаганки педофілів, злочинець знаходив серед свого оточення. Зараз злочинець затриманий за статтею 208 КПК України, найближчим часом суд обиратиме йому запобіжний захід. Також буде вирішуватися питання про притягнення до відповідальності клієнтів затриманого.

Нагадаємо, як раніше повідомляв "Апостроф", в Києві затримали чоловіка, який в стані алкогольного сп'яніння приставав в метро до 12-річній дівчинки і показував їй статеві органи.