RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.85
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.85
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 березня

Всі новини

Бійці ООС влаштували бойовикам жорстоку помсту за загибель українського солдата

Протягом 24 лютого бойовики на Донбасі вбили одного українського бійця, та ранили іще двох і отримали гідну відповідь: трьох окупантів ліквідовано, іще чотирьох поранено.

Про це повідомляє прес-служба ООС.

"24 лютого російські окупаційні війська 16 разів відкривали вогонь по позиціях наших військ. При цьому артилерію калібру 122 мм та міномети калібрів 120 і 82 мм застосували 17 разів та витратили 285 снарядів та мін. Крім того, російсько-окупаційні війська вели вогонь по позиціях підрозділів Об'єднаних сил із озброєння бойових машин піхоти, зенітних установок, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї", - йдеться у повідомленні.

Так, у смузі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" ворог дев'ять разів обстріляв наші опорні пункти: чотири рази у районі населеного пункту Водяне; двічі поблизу села Лебединське; у районі населеного пункту Павлопіль; біля селища Піски; поблизу міста Красногорівка.

У смузі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" окупантами здійснено сім обстрілів позицій підрозділів Об'єднаних сил: двічі у районі населеного пункту Новозванівка; поблизу населеного пункту Золоте-4; у районі населеного пункту Катеринівка; поблизу населеного пункту Новоолександрівка; у районі населеного пункту Золоте-1; у районі населеного пункту Лобачеве.

"Також вчора близько 5.00 під мінометні обстріли окупантів потрапили житлові забудови селищ Золоте та Новоолександрівка. З території тимчасово окупованого міста Первомайськ російсько-окупаційні війська вели вогонь по оселях мирного населення з артилерійських систем калібру 122 мм, а також мінометів 120-го калібру з витратою 34 снаряди та міни. Внаслідок обстрілу зруйновано чотири житлові будинки", - повідомляють в ООС.

Внаслідок обстрілів один військовослужбовець Об'єднаних сил загинув та двоє отримали поранення.

За даними розвідки, 24 лютого трьох окупантів знищено та чотирьох поранено.

Також, згідно з повідомленням, від початку поточної доби ворог обстріляв наші позиції в районі населеного пункту Лебединське з мінометів калібру 120 мм із витратою 17 мін.

Як повідомляв "Апостроф", у мережі з'явилося відео "до" і "після" того, як українські бійці знищили позиції бойовиків на Донбасі.