RU  UA  EN

Пʼятниця, 29 березня
  • НБУ:USD 38.80
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  38.80
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

29 березня

Всі новини

Українці виманили потенційних найманців з РФ до Криму і "здали" окупантам: відео

Волонтери українського центру "Миротворець" провели спецоперацію по "вербуванню" росіян для вбивств татар в анексованому Криму.

Відповідне відео опубліковано в акаунті Myrotvorets News в Facebook.

"Ми просто показуємо, наскільки оскотінілся народ російський. Народ, який бажає втопити Україну в крові. Народ, який підтвердив своє бажання, вибравши військового злочинця Путіна в 2018 році на черговий термін. Народ, який згідно останніх соцопитувань в цілому підтримує його політику", - йдеться у підписі до відео.

На кадрах волонтери згодом прибулих до Сімферополя двох завербованих росіян здали на гарячому в місцевий відділ поліції. Через деякий час завербованих росіян, яких волонтери місцевим поліцейським представили як пособників терористів, намагаються зупинити правоохоронці. У підсумку, волонтери змушують пуститися в біг одного із завербованих росіян.

Як повідомляв "Апостроф", раніше в "Миротворці" розповіли, як "взяли на гачок" сотні росіян, готових вбивати українців за гроші. Директор "Миротворця" підкреслив, що росіяни охоче заповнювали анкети, складені в повній відповідності з тими, які пропонують "Вагнер" і інші злочинні організації РФ.