RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

24 квітня

Всі новини

Під Харковом через батька загинув 7-річний хлопчик: фото і деталі страшної історії

У п'ятницю, 1 березня, в Харківській області через покарання батька загинула дитина.

Про це повідомляє прес-служба поліції.

Інцидент стався в смт Шевченкове, там в будинку виявили тіло маленького хлопчика. Виклик на лінію поліції надійшов 1 березня о 13:06.

На місці події правоохоронці побачили тіло 7-річної дитини з тілесними ушкодженнями. Встановлено, що він проживав в будинку з 28-річною матір'ю, 35-річним батьком і 8-річною сестрою. Сама ж сім'я перебуває на обліку в службі у справах сім'ї та молоді.

Пізніше стало відомо, що 24 лютого, коли вся сім'я була вдома, діти бавилися і не слухалися батьків. Батько накричав на сина, а потім розсердився і вдарив рукою по потилиці. Від удару дитина впала і вдарилася головою об залізну стійку ліжка, яке знаходилося в дитячій кімнаті. Після цього хлопчик почав погано ходити, весь час лежав на ліжку і скаржився на головний біль. 1 березня дитині стало погано, він почав задихатися і втратив свідомість. Батьки викликали швидку допомогу, проте дитина померла. Раніше до медиків батьки не зверталися.

За інформацією поліції, в 2015 році 35-річний чоловік був умовно засуджений вироком Шевченківського районного суду Харківської області за ч. 1 ст. 121 Кримінального кодексу України за нанесення тяжких тілесних ушкоджень своїй дочці.

У даній справі чоловікові вручено підозру в скоєнні злочину, передбаченого п. 2, ч. 2, ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Він затриманий в порядку статті 208 Кримінально-процесуального кодексу України. В даний час слідчим вирішується питання про обрання запобіжного заходу у відношенні чоловіка. Слідчі дії тривають.

Як повідомляв "Апостроф", в Запорізькій області чоловік в нетверезому стані вбив табуретом трирічну дитину після конфлікту з квартирантами.